[an error occurred while processing the directive]

Jáde Nyúl – Bemutatkozik a budapesti “űrnyúlpop” formáció

Nem csak az alternatív rock szerelmesei, de minden igényes zenehallgató örömét lelheti a Jáde Nyúl több stílust ízlésesen ötvöző muzsikájában. A saját bevallása szerint “űrnyúlpopot” játszó csapat már többször bizonyított élőben a közönség előtt, és jelenleg is egy tehetségkutatón igyekszik megmutatni mire is képes. 

jáde nyúl rozsdaváros

A zenekart Kovács Levente (ének-gitár) és Zalányi Márk (gitár) alapította 2013 nyarán. Nem sokkal később csatlakozott hozzájuk Kiss Lóránd (dob), majd pár tagcserét követően Ditrói-Tóth Szabolcs (billentyű) és Ágotai László (basszusgitár) megérkezésével kialakult a végleges felállás. A zenekar 2014 augusztusában dobogós helyezést ért el egy kisebb zenei tehetségkutatón, aminek köszönhetően lehetőséget kaptak, hogy megmutassák magukat a Budapest Music Expon, a Syma Csarnokban. 2015 februárjában megjelent a bemutatkozó kislemezük, amely a Rozsdaváros EP címet kapta.

A bandát a zsűri továbbjuttatta a Sound Of The University elnevezésű verseny második fordulójában, így április 25-én már ott lesznek a döntőben, amelynek helyszíne a Dunai Regatta Nagyszínpada lesz majd. Ha nem bírsz addig várni, április másodikán megnézheted a srácokat a Showbarlangban, ahol a Sorbonne Sexual, és a Fák Alatt zenekarokkal fognak osztozni a világot jelentő deszkákon.

kapcsolat

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


három + 4 =

[an error occurred while processing the directive]