[an error occurred while processing the directive]

I Told U – Elkészült az Ellenméreg című EP

Mohács városának undergroundjából indult hódító útjára az I Told U zenekar, amelynek tagjai igyekeznek a rap, és a metál zene legjobb tulajdonságait ötvözni saját produkciójukban. Idén márciusban jelent meg második EP-jük Ellenméreg címen, öt saját szerzeménnyel, valamint egy korábbi daluk akusztikus újragondolásával.

i_told_u_ellenmereg_borito

Az I Told U-t 2011-ben hívta életre Harich Gábor énekes/gitáros, Budai Tibor szövegmester, Told Zoltán dobos, és Szűcs Márton basszusgitáros. A négytagú formáció 2013-ban jelentette meg első, szintén hat tételt tartalmazó EP-jét, A nívót, mely kedvező fogadtatásra lelt a hazai szaksajtó részéről. Zenéjük olyan bandák munkásságát idézi fel lelki füleink előtt, mint a Stuck Mojo, a Rage Against The Machine, vagy a Limp Bizkit.

A mostani nótacsokor még fogósabb dallamokkal, fülbemászó kórusokkal, és a már megszokott, elgondolkodtatóan odamondogató szövegekkel kecsegteti, a zúzósan dallamos modern muzsikák rajongóit. A bandát a következő helyeken és időkben tekinthetitek meg a közeljövőben:

04. 17. Baja, Armstrong (+ Don Gatto, X Distill X)
04. 24. Székesfehérvár, 8-as Műhely (+Don Gatto)
05. 08. Villánykövesd, Szabadidőpark (Söraboralja fesztivál)
05. 15. Budapest, S8 Underground Klub (+ Don Gatto, None Shall Fall)
05. 23. Szeged, Live Music Club (+Don Gatto, Bad Taste)

kapcsolat

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


hét − 4 =

[an error occurred while processing the directive]