[an error occurred while processing the directive]

Hatvan City Hard Core – Kislemezzel támad a hatvani keménymag

Ezek a sorok most a tökösebb zenék kedvelőinek szólnak, akik biztosan elégedetten csettintenek majd, ha meghallják a Hatvan City Hard Core zúzós, négy számot tartalmazó EP-jét, amit nem is olyan régen jelentettek meg. Orjovics Ferenc énekes sajtóközleményéből szinte minden fontosat megtudhattok a hatvani hardcore horda viselt dolgairól.

“Jajj…hol is kezdjem. Talán a dátumokkal: 1991 első próba Bertiék nappalijában, 1992 Schizoid zenekar összeáll, 1995 Clone és Corleone bandák megalakulnak, 1999 újra Schizoid,….kis szünet….. 2007 Magor zenekar összeáll, megérkeztünk a jelenbe. 2012 Hatvan City Hard Core első próbák.. Csatai Zoltán dob, Fekete Bálint gitár, Ribár Károly gitár, Fónagy László bass, Balogh Krisztián ének, Orjovics Ferenc ének. Ebben az évben indult egy országosan egyedülálló kezdeményezés Hatvanban, mégpedig a Jam Garden. A cél az volt, hogy a régmúltú és igen híres hatvani zenész társadalmat felkeltsük Csipkerózsika álmából és újra legyenek rock koncertek, a zenével kapcsolatos rendezvények. Szerencsére a város is igen jelentős dologgal patronálta az esemény. A hatvani és környékbeli zenészek, zenekarok kaptak egy felszerelt próbahelyet, amit ingyen használhatnak. Ennyi az elejére elég is, nézzük a HCHC-t. A tagok többsége valamilyen formában már zenélt együtt, vagy külön – külön. A kezdő dátum (mármint az első próbálkozások) 1991! Több mint 20 éve…azta! Azóta nyomjuk a metalt! 2014-ben az XLR Stúdióban Hatvanban felvettük az első kislemezünket, amelyre 3 régi és egy új nóta került fel. Havi 1-2 koncert amit be szoktunk vállalni. A zenélés nálunk hobbi, nem akarjuk megváltani a világot! Mi szórakoztatni szeretnénk a közönséget, tisztán a zenével. Politika kizárva! A csapat úgy él mint egy nagy család! „For my family, for my friends” ahogy a nagykönyvben meg van írva! Szövegeinkben helyet kap a környezetvédelem, az otthon szeretete, és önmagunk megértése is. Koncertjeink igazi underground hangulatban zajlanak (hála a fantasztikus közönségeknek). Az előadásunkban nagy klasszikusok (Agnostic Front, Sick of it all, Ignite) mellett, a saját számainkkal is fokozzuk a hangulatot. Aki volt már koncertünkön, az tudja miről is beszélek, aki nem, az feltétlenül jöjjön el a következőkre és tegye oda magát! Rajtunk nem fog múlni!
HCHC legyen veletek!”

Ha szeretnéd a fiúkat megtekinteni élőben, a érdemes a következő helyeken lenned, a következő időkben: március 28. Hatvan Jam Garden, április 25. Live Music Club Szeged, május 22. Trafó Club Gödöllő.

 kapcsolat

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


kettő + = 6

[an error occurred while processing the directive]