[an error occurred while processing the directive]

Fauverney – Poszt rock dallamok a fővárosból

Egy nem feltétlenül könnyen emészthető, de annál tartalmasabb zenét játszó budapesti projektet szeretnék veletek megismertetni, ami több műfajjal kokettál, de mégis leginkább poszt rockként aposztrofálható. A Fauverney lényegében Hegedűs László szellemi terméke, akinek engedjétek meg, hogy bemutassa saját produkcióját!

Fauverney Time artwork

A Fauverney formáció egy személyes projektként indult 2011-ben rengeteg (sikeres és sajnos sikertelen) zenekari próbálkozást követően. Arra a következtetésre jutottam, hogy a legeredményesebb az lehet zenék megírása és rögzítése szempontjából, ha kizárjuk a hátráltató tényezőket. Mivel több próbálkozás is befulladt emberi hanyagság miatt, úgy döntöttem, hogy magam vállalom minden hangszer feljátszását.

Később csatlakozott hozzám Répási Évi, aki egyedi szövegeivel és hangjával teszi különlegessé a muzsikát. Mivel figyelmem sokfelé oszlik a hangszerek miatt, valamint mivel a mix/mastering munkálatok is rám várnak, ez a zenei progresszivitás rovására kezdett menni. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagyunk elégedettek az eddigi zenékkel, viszont mindenképp előre tekintünk.

Répási Évi

Szeretnénk emelni a színvonalat akkor is, ha ez kicsit ritkább zenei megmozdulással jár. Természetesen nem vagyunk elzárkózva senkitől, tehát ha felbukkanna példának okáért egy tehetséges hegedűn játszó egyén, aki kellően elkötelezett és zeneőrült, nagyon szívesen látjuk köztünk, de ez csak egy példa volt. Szeretnénk kicsit szélesebb körben megmutatni a zenénket, lévén eddig nem sok lehetőségünk volt fellépni élőben, hogy a későbbiekben több visszajelzést kapjunk, valamint esetleg megtaláljuk régóta vágyott zenésztársainkat.”

Ha netalán kedved támadt együtt zenélni Laciékkal, ne habozz megkeresni őket!

kapcsolat

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


nyolc − 8 =

[an error occurred while processing the directive]