[an error occurred while processing the directive]

Black Nail Cabaret – Szintipop dallamok az éjszakából

Az éjféli homály lágy melódiáit megidéző “synth noir” duót Árvai-Illés Emese énekesnő, és Tarr Zsófia alapította 2008-ban. A budapesti gyökerekkel rendelkező, de félig londoninak mondható formáció, idén végre elkészítette második albumát is, a Harry Me, Marry Me, Bury Me, Bite Me-t.

Harry Me Marry Me Bury Me Bite Me

Talán te is elgondolkodtál már azon, milyen lenne a Depeche Mode muzsikája női énekkel, egy kis gótikus romantikával, illetve olyan bűnös érzékiséggel megfűszerezve, mely csak az éjszakai vérszívó élőholtak sajátja. Ha igen, nem kell tovább töprengened, mert a Black Nail Cabaret zenéjében ott van a válasz a kérdésedre. A lányok már nem kezdők, saját kiforrott stílussal rendelkeznek, és ami azt illeti, az eltelt évek során sikerült maguknak nevet is szerezni az underground berkein belül. Játszottak már német fesztiválokon, és olyan zenei produkciókkal osztoztak a színpadon, mint a svéd Covenant, vagy a germán De/Vision.

Új lemezüket március 13-án jelentette meg a német Basic Unit Productions kiadó, amely az industrial, az EDM, és a drum and bass műfajok terjesztésére specializálódott. A friss korongot meg is turnéztatják, induló állomásuk Budapest volt, de még ebben a hónapban olyan városokban láthatjuk viszont őket, mint Berlin, vagy Magdeburg.

kapcsolat

 

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


öt × = 40

[an error occurred while processing the directive]